Metanoia is de plek voor holistisch ademwerk in Friesland. Ontdek de magische wereld van de ademhaling onder begeleiding van een holistisch ademcoach. Je leert je eigen adem kennen en de kracht van je ademhaling te benutten op weg naar innerlijke heling en balans.

Ademcoach Friesland: wees welkom bij Metanoia

Veel mensen ervaren in het dagelijks leven spanning, stress en blokkades. Door middel van ademwerk is het mogelijk om diepe ontspanning te ervaren, negatieve overtuigingen los te laten en het eindeloze nadenken te doorbreken.

Door specifieke ademhalingstechnieken te leren, is het mogelijk om het zenuwstelsel te kalmeren. Dit helpt om beter om te gaan met stressvolle situaties en sneller te ontspannen. Een ademhaling in balans helpt bovendien om beter te slapen en meer energie te hebben gedurende de dag.

Holistische Ademcoach Leeuwarden

De vele voordelen van ademcoaching

Laten we de uiteenlopende voordelen van ademcoaching eens op een rij zetten.

Meer ontspanning

Ademcoaching helpt bij het activeren van het parasympathische zenuwstelsel. Dit verlaagt de hartslag en bloeddruk, waardoor je je meer ontspannen voelt. Regelmatige ademhalingsoefeningen verminderen fysieke spanningen.

Verbeterde focus

Bewuste ademhaling verhoogt de zuurstoftoevoer naar de hersenen. Dit verbetert je concentratie en helpt om afleidingen te verminderen. Ademcoaching zorgt voor mentale helderheid, waardoor je efficiënter bent en betere beslissingen neemt.

Meer veerkracht

Ademcoaching verhoogt je vermogen om met stress om te gaan en sneller te herstellen van tegenslagen. Het helpt je kalm en stabiel te blijven in moeilijke situaties. Regelmatige beoefening versterkt je emotionele weerbaarheid.

Een energieboost

Diepe ademhaling verhoogt de zuurstofopname. Dit vermindert vermoeidheid en verhoogt je vitaliteit. Ademcoaching kan je een gevoel van verfrissing geven, waardoor je je alerter voelt. Het helpt je om met meer energie aan je dagelijkse activiteiten te beginnen.

Verbeterde slaap

Ademcoaching bevordert een diepere slaap. Technieken zoals diepe buikademhaling helpen je lichaam en geest te ontspannen voor het slapengaan. Dit maakt het makkelijker om in slaap te vallen en na een goede nachtrust fris wakker te worden.

Meer creativiteit

Bewuste ademhaling stimuleert je creatieve vermogens door meer zuurstof naar je hersenen te brengen. Regelmatige ademhalingsoefeningen kunnen nieuwe ideeën en inzichten opwekken. Hierdoor is het makkelijker om goede oplossingen te vinden.

Gezonder systeem

Ademwerk verbetert de zuurstofcirculatie en ondersteunt allerlei lichaamsfuncties. Het versterkt het immuunsysteem en bevordert een betere spijsvertering. Dit draagt bij aan de algehele gezondheid van je systeem.

Diepere verbinding

Ademcoaching bevordert een diepere connectie met jezelf en anderen. Het verhoogt je zelfbewustzijn en helpt bij het reguleren van emoties. Door kalmer en evenwichtiger te zijn, kun je beter communiceren en relaties versterken.

Hoe werkt een sessie bij Metanoia?

Bij Metanoia heb je keuze uit verschillende sessies. Hierdoor kun je het pad kiezen dat past bij jouw weg naar heling en balans.

Introductie

Tijdens een introductiesessie leer je over de verbinding tussen je adem, je gevoel en je emoties. We maken kennis en ontdekken samen jouw doelen en wensen. Vervolgens gaan we gelijk aan de slag met een ademsessie van 30 tot 45 minuten. Daarna praten we over de ervaring en vertel ik je wat mij aan jouw ademhaling is opgevallen.

Ademsessie

Bij een persoonlijke ademsessie gaan we dieper in op jouw behoeften. Ik begeleid je vervolgens naar een verdiept bewustzijn. Je ademhaling is je kompas op weg naar zelfontdekking. Iedere sessie is maatwerk, waarbij ik je help om aan jouw doelen te werken. We sluiten af met een reflectie op de sessie. Dat geeft je handvaten voor de toekomst.

Ademtraject

Ben je op zoek naar een diepgaande transformatie? Dan is een op maat gemaakt ademtraject de juiste keuze. Dit traject bestaat uit vier diepgaande ademsessies. Daarnaast krijg je praktische tools die je thuis kunt gebruiken. Ook tussen de sessies door kun je contact met me opnemen. Zo zorgen we samen voor duurzame groei.

Duosessie

Tijdens een duosessie ga je samen met een dierbare op reis in de magische wereld van het ademwerk. We richten ons op individuele of juist gezamenlijke wensen. Geregeld zorgt een duosessie voor een diepere verbinding. De besproken doelen en wensen implementeren we, zo planten we de zaadjes voor je dagelijkse leven.

Ademcirkels

Bij ademcirkels draait het om ademhaling in een groep.  Elke laatste vrijdag van de maand gaan we met gelijkgestemden op een persoonlijke ontdekkingsreis. Door de gebundelde energie is het makkelijker om je aan het proces over te geven en vrijer te ademen. In complete veiligheid mag jij loslaten wat je niet meer nodig hebt en omarmen waar je meer van wil.

Recensies

(...) Michel legt duidelijk uit wat de techniek inhoudt die tijdens een sessie gebruikt wordt, en wat je tijdens een sessie kan verwachten. Daarnaast geeft hij meer dan genoeg ruimte om te laten gebeuren wat er moet gebeuren. Kennis wordt gecombineerd met gevoel en ervaring, wat leidt tot een veilige omgeving om in te ontwikkelen en te zijn.

Annemieke

Google Review

(...) Wat ben ik dankbaar dat ik Michel heb mogen leren kennen. Dankzij hem merk ik dat ik leer om steeds meer te zijn wie ik ben. Zijn luisterend oor, betrokkenheid, zijn innerlijke wijsheid, integriteit, het op mij afstemmen en de tijd die hij neemt , geeft me inzichten en veerkracht.

Talia

Google Review

Echt een aanrader. Fijne serene omgeving waar de sessie gehouden wordt. Tevens kun je met Michel ook een goed gesprek aangaan tav het leven met diepgang.

Pieter

Google Review

Waarom kiezen voor Metanoia?

Bij Metanoia ga je door middel van je ademhaling op een innerlijke reis om een dieper begrip te krijgen van jezelf en de wereld om je heen. Dat doe je onder liefdevolle begeleiding van mij: Michel, holistisch ademcoach uit het mooie Friesland met een passie voor zelfverkenning en het on(der)bewuste.

Ik stem mij af op jouw behoeftes. Wat je vraagstuk ook is, samen werken we op basis van ademhaling aan het bereiken van je doelstellingen. Ik bied je een combinatie van kennis, ervaring en gevoel om je te helpen dichter bij jezelf te komen.

 Ontdek de kracht van ademwerk

Het aanbod

Introductie

Ademsessie

Ademtraject

Duosessie

Ademcirkels

Contact

    Hoe ben je bij metanoia terecht gekomen?

    Boek nu een sessie voor holistisch ademwerk

    Holistisch Ademcoach Friesland

    Een sessie boeken bij Metanoia is heel eenvoudig. Via de digitale boekingsapp vul je in welke sessie je wil volgen. Vervolgens klik je een dag en een tijdstip aan. Nog even bevestigen en de afspraak staat.

    Geboekt? Gefeliciteerd! Je hebt gekozen om aan jezelf te werken. Ik kijk er naar uit om je in een veilige en serene omgeving onder te dompelen in de magische wereld van de ademhaling.