Als ademcoach help ik je bij de kunst van het bewust ademhalen. Ik laat je graag de fysieke, emotionele en geestelijke voordelen ervaren.

Ademcoach: welkom bij Metanoia in Leeuwarden

In de huidige maatschappij voelen veel mensen zich gejaagd en gestresseerd. Chronische hyperventilatie, vastgezette emoties, stress en spanningen zijn aan de orde van de dag. Het leven gaat snel en onze adem kan het soms niet bijhouden.

Gelukkig kan het ook anders. Zeg vaarwel tegen een opgejaagd gevoel en maak kennis met een verbonden ademhaling. Een bewuste en correcte ademhaling zorgt voor meer balans in lichaam, geest en ziel.

Ga samen met je ademhalingscoach voor een betere ademhaling en meer energie. Het kan je helpen om meer rust te ervaren en af te komen van belemmerende patronen, negatieve emoties en verschillende klachten.

Holistische Ademcoach Leeuwarden

De vele voordelen van ademcoaching

Laten we de uiteenlopende voordelen van ademcoaching eens op een rij zetten.

Meer ontspanning

Ademcoaching helpt bij het activeren van het parasympathische zenuwstelsel. Dit verlaagt de hartslag en bloeddruk, waardoor je je meer ontspannen voelt. Regelmatige ademhalingsoefeningen verminderen fysieke spanningen.


Verbeterde focus

Bewuste ademhaling verhoogt de zuurstoftoevoer naar de hersenen. Dit verbetert je concentratie en helpt om afleidingen te verminderen. Ademcoaching zorgt voor mentale helderheid, waardoor je efficiënter bent en betere beslissingen neemt.

Meer veerkracht

Ademcoaching verhoogt je vermogen om met stress om te gaan en sneller te herstellen van tegenslagen. Het helpt je kalm en stabiel te blijven in moeilijke situaties. Regelmatige beoefening versterkt je emotionele weerbaarheid.


Een energieboost

Diepe ademhaling verhoogt de zuurstofopname. Dit vermindert vermoeidheid en verhoogt je vitaliteit. Ademcoaching kan je een gevoel van verfrissing geven, waardoor je je alerter voelt. Het helpt je om met meer energie aan je dagelijkse activiteiten te beginnen.

Verbeterde slaap

Ademcoaching bevordert een diepere slaap. Technieken zoals diepe buikademhaling helpen je lichaam en geest te ontspannen voor het slapengaan. Dit maakt het makkelijker om in slaap te vallen en na een goede nachtrust fris wakker te worden.

Meer creativiteit

Bewuste ademhaling stimuleert je creatieve vermogens door meer zuurstof naar je hersenen te brengen. Regelmatige ademhalingsoefeningen kunnen nieuwe ideeën en inzichten opwekken. Hierdoor is het makkelijker om goede oplossingen te vinden.

Gezonder systeem

Ademwerk verbetert de zuurstofcirculatie en ondersteunt allerlei lichaamsfuncties. Het versterkt het immuunsysteem en bevordert een betere spijsvertering. Dit draagt bij aan de algehele gezondheid van je systeem.Diepere verbinding

Ademcoaching bevordert een diepere connectie met jezelf en anderen. Het verhoogt je zelfbewustzijn en helpt bij het reguleren van emoties. Door kalmer en evenwichtiger te zijn, kun je beter communiceren en relaties versterken.

Wat doet een ademcoach voor jou?

Een ademcoach begeleidt je in jouw proces richting je doelstellingen. Bij Metanoia kun je kiezen uit verschillende sessies. Dit zijn de mogelijkheden:

 1. Een introductiesessie. Je krijgt uitleg over ademcoaching en we doen een aantal oefeningen.

 2. Een ademsessie. We gaan dieper in op je behoeftes en doen uiteenlopende oefeningen.

 3. Een ademtraject. Je krijgt vier sessies, tips voor thuis en kunt altijd contact opnemen.

 4. Een duosessie. Je gaat samen met een dierbare aan de slag met ademhalingsoefeningen.

 5. Een ademcirkel. We bundelen onze energie tijdens een maandelijkse groepssessie.

Recensies

(...) Michel legt duidelijk uit wat de techniek inhoudt die tijdens een sessie gebruikt wordt, en wat je tijdens een sessie kan verwachten. Daarnaast geeft hij meer dan genoeg ruimte om te laten gebeuren wat er moet gebeuren. Kennis wordt gecombineerd met gevoel en ervaring, wat leidt tot een veilige omgeving om in te ontwikkelen en te zijn.

Annemieke

Google Review

(...) Wat ben ik dankbaar dat ik Michel heb mogen leren kennen. Dankzij hem merk ik dat ik leer om steeds meer te zijn wie ik ben. Zijn luisterend oor, betrokkenheid, zijn innerlijke wijsheid, integriteit, het op mij afstemmen en de tijd die hij neemt , geeft me inzichten en veerkracht.

Talia

Google Review

Echt een aanrader. Fijne serene omgeving waar de sessie gehouden wordt. Tevens kun je met Michel ook een goed gesprek aangaan tav het leven met diepgang.

Pieter

Google Review

Wat maakt Metanoia anders?

Bij Metanoia krijg je ademcoaching van mij: Michel. Als kind voelde ik me al sterk verbonden met de natuur. De natuur is helend, het brengt ons in balans en geeft rust. Een rustige, verbonden ademhaling past hier precies bij.

Met alle liefde begeleid ik je tijdens je inspirerende reis, waarbij de adem jouw gids is. Ik zal je een op jouw maat uitgestippeld traject voorstellen. Op basis van mijn kennis, ervaring en gevoel kies ik de juiste oefeningen voor jou.

 Ontdek de kracht van ademwerk

Het aanbod

Introductie

Ademsessie

Ademtraject

Duosessie

Ademcirkels

Contact

  Hoe ben je bij metanoia terecht gekomen?

  Boek nu een sessie bij Metanoia

  Holistisch Ademcoach Friesland

  Wil je negatieve emoties leren loslaten, beter leren omgaan met stress en meer rust, dankbaarheid en plezier ervaren in je leven? Twijfel dan niet langer. Boek eenvoudig en snel een sessie via mijn handige boekingsapp.

  Kies de gewenste sessie en klik vervolgens de gewenste datum en het tijdstip aan. Daarna is het nog even bevestigen en klaar. Geef jezelf vervolgens maar een schouderklopje. We gaan beginnen!