Een persoonlijke ademsessie

1-op-1 sessie
ademwerk

Ontdek de kracht van onze diepgaande, op maat gemaakte 1-op-1 ademsessie gericht op jouw wensen.

Samen gaan we dieper in op jouw behoeften en doelen, gebruikmakend van ademwerk als jouw kompas. Deze sessie biedt een veilige ruimte voor zelfontdekking en empowerment, gericht op wat jij op dit moment het meest nodig hebt. Ik begeleid je in deze reis naar verdiept bewustzijn waarin jij alle ruimte krijgt om te ontwikkelen.

Financiële investering

€90,- incl. btw

Tijdsinvestering

90 tot 120 minuten

Recensies

(...) Michel legt duidelijk uit wat de techniek inhoudt die tijdens een sessie gebruikt wordt, en wat je tijdens een sessie kan verwachten. Daarnaast geeft hij meer dan genoeg ruimte om te laten gebeuren wat er moet gebeuren. Kennis wordt gecombineerd met gevoel en ervaring, wat leidt tot een veilige omgeving om in te ontwikkelen en te zijn.

Annemieke

Google Review

(...) Wat ben ik dankbaar dat ik Michel heb mogen leren kennen. Dankzij hem merk ik dat ik leer om steeds meer te zijn wie ik ben. Zijn luisterend oor, betrokkenheid, zijn innerlijke wijsheid, integriteit, het op mij afstemmen en de tijd die hij neemt , geeft me inzichten en veerkracht.

Talia

Google Review

Echt een aanrader. Fijne serene omgeving waar de sessie gehouden wordt. Tevens kun je met Michel ook een goed gesprek aangaan tav het leven met diepgang.

Pieter

Google Review

De sessie

Ontdekken

Samen ontdekken we jouw doelen en wensen. De informatie uit dit korte gesprek nemen we mee in de ademsessie. We doen dit op een manier waarop je niet al te veel hoeft te praten.

Ervaren

We praten na over jouw ervaring tijdens je ademsessie. Er is ruimte om te vertellen wat je hebt ervaren. Er is ruimte mag om te vertellen over je inzichten die, wat je hebt gezien en wat heb je gevoelt.

Groeien

Tot slot is er ruimte om te leren over je ademhaling. Wat is mij als holistisch ademcoach opgevallen aan jouw adem? Hoe zou de adem jou kunnen helpen in het bereiken van jou doelen?

Sfeerimpressie

Omarm de kracht van ademwerk

Neem contact op

Holistisch Ademcoach Friesland

Klaar om jouw dromen en wensen te leven? Boek jouw ademwerk sessie!
Haal diep adem en druk op een van de knoppen hieronder!