Ontdek de kracht van ademwerk

Introductiesessie
ademwerk

Ontdek de kracht van je adem tijdens onze inspirerende introductiesessie in ademwerk.

Tijdens deze persoonlijke ontmoeting vertel ik je over de functie van onze adem. Je leert over de verbinding tussen de adem, je gevoel en emoties. Vervolgens ontdekken we jouw wensen en doelen. Jouw wensen en doelen worden tot slot in een verkorte ademsessie ingezet, zodat jij de kracht van je adem kan ervaren. We praten over jouw ervaring en over hoe de ademhaling jou kan helpen. Stap in deze reis naar innerlijke herontdekking en ervaar de transformerende kracht van bewuste ademhaling.

Financiële investering

€70,- inclusief btw

Tijdsinvestering

Ongeveer 90 minuten

Recensies

(...) Michel legt duidelijk uit wat de techniek inhoudt die tijdens een sessie gebruikt wordt, en wat je tijdens een sessie kan verwachten. Daarnaast geeft hij meer dan genoeg ruimte om te laten gebeuren wat er moet gebeuren. Kennis wordt gecombineerd met gevoel en ervaring, wat leidt tot een veilige omgeving om in te ontwikkelen en te zijn.

Annemieke

Google Review

(...) Wat ben ik dankbaar dat ik Michel heb mogen leren kennen. Dankzij hem merk ik dat ik leer om steeds meer te zijn wie ik ben. Zijn luisterend oor, betrokkenheid, zijn innerlijke wijsheid, integriteit, het op mij afstemmen en de tijd die hij neemt , geeft me inzichten en veerkracht.

Talia

Google Review

Echt een aanrader. Fijne serene omgeving waar de sessie gehouden wordt. Tevens kun je met Michel ook een goed gesprek aangaan tav het leven met diepgang.

Pieter

Google Review

Wat je mag verwachten

Kennismaking

We maken samen kennis met elkaar. Ik ben benieuwd waar jij naar op zoek bent. Wat heeft jou bij metanoia gebracht en wat wil je bereiken? Samen zorgen we voor de perfecte basis voor een waardevolle ademsessie.

Ontdekken

Samen ontdekken we jouw doelen en wensen. De informatie uit dit korte gesprek nemen we mee in de ademsessie. We doen dit op een manier waarop je niet al te veel hoeft te praten.

Ademsessie

Tijdens deze ademsesie begeleid ik jou op reis. De besproken doelen implementeren we in je onderbewuste tijdens deze verkorte addemsessie.. De ademsessie duurt ongeveer 30 tot 45 minuten.

Ervaren

We praten na over jouw ervaring, hoe was de ademsessie voor je? Wat mocht je tegenkomen? Er is ruimte om te vertellen wat je hebt ervarenen over de inzichten die je misschien wel hebt gekregen. Wat betekent het?

Ademanalyse

Tot slot is er ruimte om te leren over je ademhaling. Wat is mij als holistisch ademcoach opgevallen aan jou adem? Hoe zou de adem jou kunnen helpen in het bereiken van jou doelen?

Sfeerimpressie

Ontdek een nieuwe balans

Neem contact op

Holistisch Ademcoach Friesland

Klaar om jouw ademkracht te ontdekken of heb je nog een vraag? 
Haal diep adem, druk op een van de knoppen hieronder en begin jouw reis!