Ervaar een diepgaande verandering

Ademtraject
Persoonlijk ademwerk traject

Ben jij op zoek naar een diepgaande transformatie? Het ademtraject is een volledig op maat gemaakte coachingstraject gericht op jouw wensen en behoeften. Binnen dit traject krijg je niet alleen vier diepgaande ademsessies, maar ook praktische tools die je thuis kunt gebruiken voor voortdurende groei. Bovendien sta ik voor je klaar, zelfs tussen onze ontmoetingen in, voor ondersteuning. Heb je vragen, loop je ergens tegenaan of wil je gewoon iets bespreken? Je hoeft het niet alleen te doen. Boek nu en investeer in jouw welzijn, met begeleiding die verder gaat dan alleen onze sessies.

Financiële investering

€320,- inclusief btw

Tijdsinvestering

6 tot 8 weken

Wat je mag verwachten

Kennismaking

Doelstelling

Verdieping

Integratie

Evaluatie

Sfeerimpressie

Recensies

(...) Michel legt duidelijk uit wat de techniek inhoudt die tijdens een sessie gebruikt wordt, en wat je tijdens een sessie kan verwachten. Daarnaast geeft hij meer dan genoeg ruimte om te laten gebeuren wat er moet gebeuren. Kennis wordt gecombineerd met gevoel en ervaring, wat leidt tot een veilige omgeving om in te ontwikkelen en te zijn.

Annemieke

Google Review

(...) Wat ben ik dankbaar dat ik Michel heb mogen leren kennen. Dankzij hem merk ik dat ik leer om steeds meer te zijn wie ik ben. Zijn luisterend oor, betrokkenheid, zijn innerlijke wijsheid, integriteit, het op mij afstemmen en de tijd die hij neemt , geeft me inzichten en veerkracht.

Talia

Google Review

Echt een aanrader. Fijne serene omgeving waar de sessie gehouden wordt. Tevens kun je met Michel ook een goed gesprek aangaan tav het leven met diepgang.

Pieter

Google Review

Onderga een diepgaande transformatie

Neem contact op

Holistisch Ademcoach Friesland

Klaar om jouw ademkracht te ontdekken of heb je nog een vraag? 
Haal diep adem, druk op een van de knoppen hieronder en begin jouw reis!