Ga samen op ademreis

Duosessie
ademwerk

Ga samen op reis tijdens een duosessie ademwerk. Tijdens een duosessie ga jij samen met je dierbare de magische kracht van ademwerk ervaren. Jullie worden begeleid in dit gezamenlijk avontuur gericht op jullie wensen als individu of juist als duo. Ga voor een diepere verbinding en ontdek samen de magische kracht van ademwerk.

Financiële investering

€150,- inclusief btw

Tijdsinvestering

90 tot 120 minuten

Recensies

(...) Michel legt duidelijk uit wat de techniek inhoudt die tijdens een sessie gebruikt wordt, en wat je tijdens een sessie kan verwachten. Daarnaast geeft hij meer dan genoeg ruimte om te laten gebeuren wat er moet gebeuren. Kennis wordt gecombineerd met gevoel en ervaring, wat leidt tot een veilige omgeving om in te ontwikkelen en te zijn.

Annemieke

Google Review

(...) Wat ben ik dankbaar dat ik Michel heb mogen leren kennen. Dankzij hem merk ik dat ik leer om steeds meer te zijn wie ik ben. Zijn luisterend oor, betrokkenheid, zijn innerlijke wijsheid, integriteit, het op mij afstemmen en de tijd die hij neemt , geeft me inzichten en veerkracht.

Talia

Google Review

Echt een aanrader. Fijne serene omgeving waar de sessie gehouden wordt. Tevens kun je met Michel ook een goed gesprek aangaan tav het leven met diepgang.

Pieter

Google Review

Wat je mag verwachten

Kennismaking

We maken samen kennis. Ik ben benieuwd waar jullie naar op zoek zijn. Wat heeft jullie bij metanoia gebracht en wat wil jullie samen bereiken? We zorgen voor een waardevolle sessie.

Ontdekken

Samen ontdekken we wat jullie doelen en wensen zijn. Deze informatie gebruiken we tijdens de ademsessie. Zo zorgen we er samen voor dat de sessie op de wens van jullie allebei aansluit.

Ademsessie

Tijdens de ademsesie begeleid ik jullie allebei op reis. De besproken doelen en wensen implementeren we, zo planten we de zaadjes voor je dagelijkse leven.

Ervaren

We praten na over jullie individuele en gezamenlijke ervaring. Er is ruimte om te delen en te vertellen wat je hebt ervaren. Er is ruimte mag om te vertellen over de eventuele inzichten die jullie hebben gekregen, of over antwoorden die je hebt gekregen. We nemen hier alle tijd voor.

Sfeerimpressie

Ontdek een nieuwe balans

Neem contact op

Holistisch Ademcoach Friesland

Klaar om jouw ademkracht te ontdekken of heb je nog een vraag? 
Haal diep adem, druk op een van de knoppen hieronder en begin jouw reis!