Michel | Holistisch Ademcoach

Introductie

Wie ben ik?

Mijn naam is Michel en ik werk als holistische ademcoach met een passie voor zelfverkenning en het on(der)bewuste. Ik help mensen om zichzelf te ontmoeten, hun ‘zelf’ beter te leren kennen en te begrijpen. Zonder vooroordelen en overtuigingen terug naar je ware ‘ik’. Als ademcoach doe ik dit, je raadt het al, door middel van ademwerk. 

De natuur

Ik ben geboren in het mooie Friesland. Als kind voelde ik me al sterk verbonden met de natuur. Buiten spelen en de natuur ontdekken vond ik geweldig. De frisse lucht, de geuren van het bos en het geluid van de wind in de bomen, ik heb me er altijd mee verbonden gevoeld. Nu, jaren later, snap ik waarom. De natuur is helend, het brengt ons in balans, geeft rust en antwoorden.

Mijn vroegere jeugd bracht ook mijn strijdlustige karakter naar voren. Dit leidde me naar judo, waar ik leerde dat de ademhaling niet alleen fysieke kracht, maar ook mentale focus kon bieden. Judo leerde me belangrijke lessen, het bracht me discipline, focus en wilskracht. Ook leerde ik mijn adem te beheersen tijdens intensieve situaties.

Vrijheid

School was niet altijd mijn favoriete omgeving. Regels en grenzen voelden beperkend. Mijn nieuwsgierigheid leidde me naar vakken zoals filosofie, geschiedenis en biologie. Mede hierdoor begon mijn passie voor het menselijk lichaam. Ook trok ons onderbewuste en mentale gezondheid mijn interesse, wat leidde tot werk in de psychiatrie en hulpverlening.

Mijn werk bracht me naar verschillende hoeken binnen de maatschappij. Van mensen zonder vrijheden tot mensen die in complete vrijheid leefden. Mijn zoektocht naar “meer” leidde me naar mijn eerste ontmoeting met ademwerk. Het bracht me het besef dat mijn ware roeping elders lag, dat ik niet mijn ware pad bewandelde. Het bracht me terug naar mijn eigen ademhaling, mijn eigen zelf, en naar de opleiding tot holistisch ademcoach.

Je leeft zoals je ademt

Mijn missie

Mijn kennis en passie voor holistisch ademwerk deel ik graag met jou. Met metanoia ontdekken we samen hoe de adem jouw leven kan transformeren. 

Metanoia is jouw gids naar bewustzijn, persoonlijke groei en vrijheid. En dat allemaal door de kracht van de adem. Welkom in de wereld van ademwerk, waar de adem niet alleen een fysieke functie heeft, maar ook een kracht heeft die jou kan leiden naar een volledig leven.

Met alle liefde begeleid ik jou tijdens je inspirerende reis, waarin de adem jouw gids zal zijn op weg naar een dieper begrip van jezelf en de wereld om je heen.

Neem contact op

Klaar om jouw ademkracht te ontdekken of heb je nog een vraag? 
Haal diep adem, druk op een van de knoppen hieronder en begin jouw reis!