Ontdek de kracht van gebundelde energie

Ademcirkels
ademwerk in een groep

Ontdek de kracht van gebundelde energie tijdens een magische ademcirkel.

Ervaar de magische kracht van een ademcirkel. Door de gebundelde energie wordt het ademwerk nog krachtiger. In complete veiligheid mag jij loslaten wat je niet meer nodig hebt en omarmen waar je meer van wil. Samen met gelijkgestemden ga je op een persoonlijke ontdekkingsreis. Wil je dit graag ervaren, stuur dan een bericht voor de verdere informatie en de beschikbare datums!

Financiële investering

€40,- inclusief btw

Tijdsinvestering

Ongeveer 120 minuten

Extra informatie

Max 6 personen

Recensies

(...) Michel legt duidelijk uit wat de techniek inhoudt die tijdens een sessie gebruikt wordt, en wat je tijdens een sessie kan verwachten. Daarnaast geeft hij meer dan genoeg ruimte om te laten gebeuren wat er moet gebeuren. Kennis wordt gecombineerd met gevoel en ervaring, wat leidt tot een veilige omgeving om in te ontwikkelen en te zijn.

Annemieke

Google Review

(...) Wat ben ik dankbaar dat ik Michel heb mogen leren kennen. Dankzij hem merk ik dat ik leer om steeds meer te zijn wie ik ben. Zijn luisterend oor, betrokkenheid, zijn innerlijke wijsheid, integriteit, het op mij afstemmen en de tijd die hij neemt , geeft me inzichten en veerkracht.

Talia

Google Review

Echt een aanrader. Fijne serene omgeving waar de sessie gehouden wordt. Tevens kun je met Michel ook een goed gesprek aangaan tav het leven met diepgang.

Pieter

Google Review

Ontdek de krachtig van de verbinding

Neem contact op

Holistisch Ademcoach Friesland

Klaar om jouw ademkracht te ontdekken of heb je nog een vraag? 
Haal diep adem, druk op een van de knoppen hieronder en begin jouw reis!