Ontdek de magie van ademwerk

Introductie

Ademsessie

Ademtraject

Duosessie

Ademcirkels

Persoonlijke groei binnen handbereik​

Ontdek de diverse mogelijkheden voor innerlijke groei en herstel. Of je nu individuele ademsessies zoekt om diepgaande persoonlijke transformatie te ervaren, samen de kracht van duo-sessies wilt verkennen, in een groep wilt ademen bij onze ademcirkels, of een op maat gemaakt traject wilt volgen voor langdurige verandering – bij metanoia je een variëteit aan wegen naar vernieuwing en herstel.

Kies het pad dat bij jou past en stap vandaag nog in jouw reis naar balans en heling.

Introductiesessie ademwerk

Klaar om jezelf opnieuw te ontdekken?

Ontdek ademwerk in deze 1 op 1 introductiesessie, waar we jouw doelen verkennen en een ademsessie doen om je te verbinden met deze doelen. Stap in deze reis naar innerlijke herontdekking.

Verwachtingen

We beginnen met een korte kennismaking en een uitleg over de ademhaling. We bespreken waar je tegen aan loopt in het dagelijks leven en wat je graag zou willen. Vervolgens mag je gaan liggen en begeleid ik je in door de ademsessie. Nadat je in alle rust bent bijgekomen, is er de ruimte om de ervaringen en inzichten van je reis te delen.

Tijdsduur

De introductieesssie duurt ongeveer 90 minuten

Investering

De investering in deze zelf-ontdekkingsreis is 70 euro

Ademwerk Friesland

Ademsessie

Ben je klaar voor verdieping?

Plant de zaadjes voor je toekomst in deze 1 op 1 sessie. We beginnen jouw reis naar jouw wensen en doelen.

Verwachtingen

We starten met het verkennen van jouw intenties en doelen. Daarna gaan we over naar jouw ademreis, waar ik je begeleid naar jouw onderbewuste. Hier mag je belemmerende energie loslaten en zelf jouw toekomst vormgeven. Na deze reis nemen we ruim de tijd om terug te keren naar het nu en jouw ervaring te bespreken.​

Tijdsduur

De gehele sessie duurt ongeveer 90 tot 120 minuten

Investering

De investering in dit nieuwe hoofdstuk is 90 euro

Holistische Ademcoach in Friesland

Ademwerk traject

Jouw traject naar een completer leven

Veranker jouw toekomst in dit persoonlijke, op maat gemaakte ademtraject. We starten jouw reis naar jouw aspiraties en doelen.

Verwachtingen

Bewandel jouw unieke pad naar groei in vier sessies op maat. Jouw persoonlijke traject begeleid jou naar het verankeren van je doelen en dromen. Leer jezelf nog beter kennen door middel van een ademanalyse en bouw aan jouw nieuwe leven zoals jij het voor je ziet.

Tijdsduur

Het traject bestaat uit 4 sessies. De sessies duren ongeveer 90 tot 120 minuten.

Investering

De investering in dit nieuwe hoofdstuk is 320 euro

Duosessie ademwerk

Samen op reis naar nieuwe energie

Ga samen op reis in deze duosessie, waar we jullie doelen verkennen en een ademsessie inzetten om je te verbinden met deze doelen. Ervaar de kracht van gedeelde energie!

Verwachtingen

Ervaar samen de diepgaande helende kracht van ademwerk in een duosessies. Ontdek hoe verbonden ademhaling jullie beiden kan leiden naar innerlijke rust en vernieuwing. Stap in deze gedeelde reis en vind verdieping in jullie adem.

Tijdsduur

De duosessie duurt ongeveer 90 tot 120 minuten

Investering

De investering in deze zelf-ontdekkingsreis is 150 euro

Ademcirkels

Ontdek de kracht van gebundelde energie

Ervaar de transformerende kracht van ademcirkels, waar we samenkomen voor een diepgaande verkenning. Ontdek in een groepssessie de kracht van gedeelde ademhaling, waarbij we samen onze adem verbinden met onze innerlijke reis. 

Verwachtingen

We beginnen de ademcirkels met een korte kennismaking en uitleg. Daarna gaan we over op de intentie, wat wil jij graag bereiken? We beginnen gezamenlijk met de ademsessie, waarin we met zijn allen maar toch individueel op reis gaan. Tijdens deze sessie ervaar je de magische groepsenergie en de intense kracht daarvan.

Tijdsduur

De gehele sessie duurt ongeveer 120 minuten

Investering

De investering is 40 euro per persoon

Ademcirkel Leeuwarden

Neem contact op

Holistisch Ademcoach Friesland

Klaar om jouw ademkracht te ontdekken of heb je nog een vraag? 
Haal diep adem, druk op een van de knoppen hieronder en begin jouw reis!